Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o forţă în Liga 1? "Nişte oameni foarte influenţi vor să vină cu un buget mult mai mare, să facem performanţă"

Încă o forţă în Liga 1? "Nişte oameni foarte influenţi vor să vină cu un buget mult mai mare, să facem performanţă"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a dezvăluit că gruparea ilfoveană ar putea beneficia de sprijinul unor "oameni influenţi, care vor să vină cu un buget mult mai mare".

Academica Clinceni este tot mai departe de retrgradare, după patru victorii la rând cu 1-0 în play-out, iar din sezonul viitor ilfovenii ar putea trece la nivelul următor. Ilie Poenaru îşi doreşte să facă performanţă cu Clinceniul.

Încă o forţă în Liga 1? "Nişte oameni foarte influenţi vor să vină cu un buget mult mai mare"

"Cu zile în urmă am stat de vorbă cu conducerea. Haideţi să încercăm să facem o strategie. Îmi spuneţi ce vreţi să faceţi mai departe, ca să ştiu şi eu ce am de făcut. Nu mai vreau să fim ce suntem în momentul de faţă, să ne chinuim, să avem iar problemele astea.

Sunt nişte oameni care sunt foarte interesaţi să investească la noi şi bugetul va fi... E o realitate că noi trăim din banii de la televiziuni, plus mici sponsorizări. Dar se pare că sunt nişte oameni foarte influenţi, care vor să vină cu un buget destul de bun, mult mai mare, în care să putem să facem performanţă.

În condiţiile astea, da, sunt dispus să rămân. Altfel, este foarte greu, în condiţiile în care suntem acum, cu cele mai mici salarii...", declarat Ilie Poenaru, la Telekom Sport.

"Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ"

Academica Clinceni s-a îndepărtat pentru moment de zona retrogradării, dar Ilie Poenaru îndeamnă la calm.

"Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să nu ne îmbătăm cu apă rece, că nu este nimic rezolvat, să nu li se urce la cap, ce aud ei în stânga şi în dreapta, că am rezolvat problema. Nu, nu am rezolvat nicio problemă", a mai spus Ilie Poenaru.

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare