Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o gafă uriaşă făcută de Becali! N-a vrut să dea un milion € pentru el, acum valorează 9 şi aseară a strălucit în Champions League. VIDEO

Încă o gafă uriaşă făcută de Becali! N-a vrut să dea un milion € pentru el, acum valorează 9 şi aseară a strălucit în Champions League. VIDEO
Comentarii

Wesley Moraes, un atacant pe care FCSB a vrut să-l transfere în vara lui 2015, a marcat golul prin care Club Brugge a reuşit să câştige primul său punct în acest sezon al grupelor Ligii Campionilor, 1-1 cu AS Monaco.

Club Brugge a reuşit miercuri seară primul punct în grupele Champions League, 1-1 cu AS Monaco. Scorul a fost deschis de francezi, prin Sylla, în minutul 31. Însă Wesley Moraes a reuşit să egaleze în minutul 39, cu o lovitură frumoasă de cap. Este primul gol pe care atacantul în vârstă de 21 de ani îl reuşeşte în grupele Ligii Campionilor: ”Să înscriu în Liga Campionilor este, deisgur, un vis, am aşteptat mult timp acest moment. Mă bucur că am ajutat echipa cu acest gol”, a spus după meci Wesley Moraes.



Interesant este că ultimul gol pe care Wesley Moraes îl reuşise în cupele europene fusese contra FCSB-ului, în turul II al Ligii Campionilor, sezonul 2015-2016. Avea atunci 18 ani şi juca la Trencin. FCSB s-a calificat atunci mai departe, după ce a învins cu 2-0 în deplasare şi a pierdut cu 3-2 pe National Arena.

Wesley Moraes a fost în acea dublă unul dintre cei mai buni jucători ai lui Trecin şi FCSB s-a interesat de el imediat după manşa secundă. Cel care l-a remarcat a fost Mirel Rădoi - cel care o pregătea atunci pe FCSB - şi au existat unele negocieri. Însă Gigi Becali n-a avut încredere să plătească aproximativ un milion de euro, suma pe care a cerut-o Trencin. Până la urmă, atacantul brazilian a fost transferat la Club Brugge, după numai 6 luni de la discuţiile purtate cu FCSB.

Acum, Wesley Moraes a ajuns la 21 de ani, este cotat la nu mai puţin de 9 milioane de euro, iar în acest sezon a reuşit 8 goluri pentru Brugge, în 14 apariţii.

Afla mai multe despre: club bruggeas monacowesley moraesfcsb 

viewscnt
Articole similare