Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o jucătoarea ratează Campionatul Mondial de handbal din Japonia, din cauza scadalului de dopaj de la Corona Braşov. "Îmi exprim regretul"

Încă o jucătoarea ratează Campionatul Mondial de handbal din Japonia, din cauza scadalului de dopaj de la Corona Braşov. "Îmi exprim regretul"

Handbal

Comentarii

O altă jucătoare de la Corona Braşov va rata turneul final al Campionatului Mondial de handbal feminin din Japonia, care va avea loc în perioada 30 noiembrie - 15 decembrie, din cauza terapiei laser intravenoase aplicate de jucătoare, dar interzisă de regulamentele internaţionale de dopaj (WADA)

După ce Cristina Laslo, Bianca Bazaliu, Daria Bucur şi Eliza Buceschi nu au mai făcut deplasarea în Japonia, alături de lotul naţional al României, a venit rândul jucătoarei din Muntenegru, Ivona Pavicevic să se resemneze.

Federaţia Muntenegreană de Handbal nu vrea să rişte vreo suspendare după Campionatul Mondial, aşa că a decis să o lase acasă pe jucătoarea celor de la Corona Braşov. Chiar dacă muntenegranca nu se află printre cele trei jucătoare ale celor de la Corona, declarate suspecte de folosirea terapiei interzise de către Agenţia Naţională Anti-Doping, nu este exclusă posibilitatea ca alte nume să apară în perioada următoare, iar acest lucru poate atrage penalităţi în consecinţă.

"Îmi exprim regretul că m-am expus într-o astfel de situaţie. Respect decizia federaţiei şi a selecţionerilor de a nu merge în Japonia pentru a nu pune echipa într-o eventuală situaţie neplăcută. Cu toată inima sunt alături de fete şi sper să fac şi eu parte din echipă cât mai repede", a comentat Ivona Pavicevic.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare