Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o lovitură dată de Academia Rapid? Anunţul făcut de Vladimir Bozovic, unul dintre cei mai buni străini care au evoluat în Liga 1

Încă o lovitură dată de Academia Rapid? Anunţul făcut de Vladimir Bozovic, unul dintre cei mai buni străini care au evoluat în Liga 1

Fotbal intern

Comentarii

Vladimir Bozovic, unul dintre cei mai buni străini care au jucat în Liga 1, spune că este dispus să vină la Academia Rapid, echipă care se vrea continuatoarea Rapidului. Fostul fundaş stânga susţine că este la curent cu tot ce se întâmplă la Academia Rapid, dar şi cu fotbalul românesc.

Bozovic a ajuns la 36 de ani, s-a de fotbal şi s-a dedicat pasiunii sale, pescuitul. Însă fostul fundaş stânga spune că este gata să pună umărul la revenirea Rapidului. Fostul jucător muntenegrean spune că urmăreşte toate meciurile pe care le joacă Academia Rapid, a păstrat legătura cu mulţi colegi şi este gata să revină în Giuleşti.

Vladimir Bozovic susţine că a avut o discuţie pe această temă cu Ovidiu Burcă, preşedinte la Academia Rapid şi i-a transmis că ar putea să ajute dintr-un post de conducere:

”Ştiu totul despre Rapid şi mă uit la toate meciurile Rapidului de la TV. Vorbesc cu Herea, Costin Lazăr, Roman, Fane Grigorie… Ei sunt fraţii mei pe viaţă. Ştiu de Niculae, e un super băiat! De asemenea, Maftei, e căpitanul meu… Dacă Rapid mă vrea, vin! Am vorbit cu Ovidiu Burcă, bunul meu prieten, să fac parte din staff, şi i-am spus că vreau să vin pentru că Rapid mi-a dat tot ce am acum. România, Rapid şi fanii rapidişti sunt viaţa mea [...] Rapid mi-a dat totul şi este a doua familie pentru mine”, a declarat Vladimir Bozovic pentru site-ul Academiei Rapid.

Vladimir Bozovic a jucat la Rapid din vara lui 2007 până în ianuarie 2013, când a plecat la Mordovia Saransk. A început fotbalul la OFK Belgrad şi a mai jucat pentru Proleter Zrenj şi Kom Podgorica. A fost unul dintre cei mai buni străini care au trecut prin fotbalul românesc. La Rapid a avut 156 de apariţii, 3 goluri şi 17 assist-uri.


 

Afla mai multe despre: vladimir bozovicacademia rapid 

viewscnt
Articole similare