Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o lovitură dată de Chelsea! Londonezii au anunţat OFICIAL un nou transfer

Încă o lovitură dată de Chelsea! Londonezii au anunţat OFICIAL un nou transfer

Chelsea

Comentarii

Chelsea nu s-a oprit din transferuri. Până să rezolve transferul lui Kai Havertz de la Leverkusen, londonezii s-au înţeles cu un tânăr fundaş francez.

UPDATE: Chelsea a anunţat, printr-un comunicat oficial, transferul lui Malang Sarr, ultima oară la Nice. Totodată, clubul londonez a menţionat că tânărul francezul va fi împrumutat pe durata sezonului 2020-2021. 


Malang Sarr, care şi-a reziliat contractul cu OGC Nice, va ajunge din postura de jucător liber de contract la Chelsea, anunţă France Football. 

Sursa citată menţionează că fotbalistul va semna un contract pe cinci sezoane cu Chelsea, însă va fi împrumutat imediat la o echipă din primele patru campionate ale Europei pentru a avea meciuri în picioare. În condiţiile în care Chelsea îl va aduce şi pe Thiago Silva, Sarr va fi mai mult o soluţie pentru viitor. 

Fostul internaţional de tineret este dorit de foarte multe echipe, iar cel mai intens a fost curtat de Barcelona, acolo unde a fost dorit atât de Eric Abidal, fostul director sportiv al catalanilor, cât şi de Ronald Koeman, noul antrenor, însă în cele din urmă a ales Premier League. 

Afla mai multe despre: malang sarrchelsea 

viewscnt
Articole similare