Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o lovitură grea pentru Pep Guardiola. Un alt superstar al lui Manchester City va lipsi din lotul echipei

Încă o lovitură grea pentru Pep Guardiola. Un alt superstar al lui Manchester City va lipsi din lotul echipei

Manchester City

Comentarii

Manchester City se confruntă cu o nouă problemă în rândul jucătorilor. Pe lângă Aguero, Kevin De Bruyne s-a accidentat şi va lipsi în următoarea perioadă de la meciurile echipei lui Guardiola

Încă o lovitură grea pentru Pep Guardiola

Pep Guardiola se confruntă cu o nouă problemă în rândul lotului. Pe lângă atacantul argentinian, Aguero, la Manchester City va lipsi şi mijlocaşul belgian, Kevin De Bruyne. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani s-a accidentat la adductori în ultimul meci din Premier League, împotriva celor de la Aston Villa, partidă câştigată de City cu scor 2-0.

Potrivit celor de la Manchester City, căpitanul "cetăţenilor" va fi indisponibil între 4 şi 6 săptămâni, din cauza rupturilor musculare provocate în ultima partidă de campionat.

De la începutul sezonului, Kevin a jucat 17 meciuri din 18 în Premier League şi a marcat 3 goluri pentru Manchester City. De Bruyne a venit la echipa antrenată de Pep Guardiola în 2015, în schimbul sumei de 76 milioane de euro. Din acel moment, belgianul a acumulat 245 de prezenţe în tricoul lui City, a marcat 60 de goluri şi a oferit 104 pase de gol. Alături de "cetăţeni", mijlocaşul a câştigat 8 trofee, dintre care 2 de campion al Angliei.

Kevin De Bruyne este evaluat la 120 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: manchester city pep guardiola de bruyne aguero 

viewscnt
Articole similare