Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o mare absenţă la Tokyo! Angelique Kerber a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice

Încă o mare absenţă la Tokyo! Angelique Kerber a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice

Tenis

Comentarii

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber, locul 22 WTA, a anunţat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

“Gândul de a participa la Jocurile Olimpice a fost o motivaţie constantă pentru mine în ultimele luni să merg înainte şi să cred în continuare în obiectivele mele. Să reprezint Germania la Londra 2012 şi Rio 2016 ca parte a echipei Germaniei a fost mereu una dintre amintirile preferate ale carierei mele până acum. Este cu atât mai mai dezamăgitor pentru mine să accept faptul că trupul meu are nevoie de odihnă după câteva săptămâni intense şi că trebuie mai întâi să mă refac înainte de a reveni în competiţii mai târziu în această vară! Vă mulţumesc pentru susţinere, căci aceasta a fost o decizie foarte dificilă pentru mine. Succes colegilor mei sportivi germani la Tokyo. Team Deutschland, îmi vei lipsi”, este mesajul postat de sportivă pe Instagram.

Angelique Kerber a ajuns în această lună până în semifinale la Wimbledon, după ce, la 26 iunie, a câştigat turneul de la Bad Homburg.

Afla mai multe despre: angelique kerber 

viewscnt
Articole similare