Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o mare echipă îl vrea pe Răzvan Marin. Un ziarist din Belgia dezvăluie planurile lui Standard Liege

Încă o mare echipă îl vrea pe Răzvan Marin. Un ziarist din Belgia dezvăluie planurile lui Standard Liege

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători de la Standard Liege şi este curtat de tot mai multe echipe. Un jurnalist de la Derniere Heure susţine însă că sunt şanse extrem de mici să plece în această iarnă.

La doar 22 de ani, Răzvan Marin este titular incontestabil la Standard şi a devenit subiect de discuţie în birourile unui club precum AS Roma. Recent, au apărut informaţii că şi Bordeaux - locul 12 în Franţa - ar fi interesată de mijlocaşul român. Jonathan Lange, jurnalist la Derniere Heure, spune însă că Standard ia în calcul să-l vândă abia în vară.

”Standard nu va renunţa. Este un jucător care a făcut obiectul unui interes din partea Romei, doar dacă Bordeaux va juca în Europa în sezonul următor (n.r. doar aşa sunt şanse să ajungă la Bordeaux). Este într-un progres foarte mare şi are deja foarte multă experienţă. Însă în această iarnă nu va pleca [...] Cred că va rămâne la Standard până la finalul sezonului”, a comentat Jonathan Lange, un cunoscut jurnalist care lucrează pentru publicaţia Derniere Heure.

Pe de altă parte, Nicolae Dică este de părere că Răzvan Marin ar trebui să aştepte o eventuală ofertă din Spania. Fostul antrenor al FCSB-ului, care-l cunoaşte pe Răzvan încă de când era copil, susţine că fotbalul din campionate precum Italia sau Anglia nu i se potriveşte:

”Dacă ar alege să plece de la Standard şi ar avea ofertă bună, cred că în Spania i s-ar potrivi cel mai bine. Este un fotbalist inteligent, un fotbalist tehnic, cu o viziune foarte bună a jocului, are şi o forţă bună, a crescut la acest lucru, dar nu are o viteză bună şi cred că în Anglia sau în Italia i-ar fi mai greu, pentru că ştiţi şi voi cum se joacă în Anglia, în Italia, cât de tacticizat e jocul, şi cred că Spania i s-ar potrivi cel mai bine”, a spus Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: razvan marinstandard liegeas roma 

viewscnt
Articole similare