Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o medalie pentru România la CE de haltere. Florina Hulpan a luat bronzul la aruncat, categoria 59 kg

Încă o medalie pentru România la CE de haltere. Florina Hulpan a luat bronzul la aruncat, categoria 59 kg

Alte sporturi

Comentarii

Halterofila Florina Hulpan a adus o nouă medalie pentru delegaţia României la Campionatele Europene de la Batumi (Georgia). Românca a luat bronzul la aruncat, la categoria 59 kg.

Florina Hulpan a avut doar două încercări validate la aruncat, însă a fost de ajuns pentru a-şi asigura o medalie. A ridicat cu succes la 117 kilograme şi şi-a adjudecat bronzul. Pe primele două locuri s-au clasat letona Rebeca Koha şi rusoaica Tatiana Aleeva, care au ridicat amândouă 120 kg. Aurul l-a luat însă letona, pentru că, la cântarul oficial, a fost mai uşoară cu 200 de grame.

Cealaltă româncă prezentă pe tabloul de la categoria 59 de kilograme, Andreea Penciu, a încheiat concursul pe poziţia a 19-a, după ce a ridicat 100 kg.

Ceva mai devreme, în concursul de smuls, Hulpan a terminat pe locul al cincilea, în timp ce Penciu a încheiat pe locul al nouălea. La general, Hulpan a terminat pe 4, iar Penciu pe 11.

Palmaresul delegaţiei României la Campionatele Europene de la Batumi a ajuns la şase medalii. Elena Andrieş a adus toate cele trei medalii de aur la categoria 49 kg, Marian Luca a luat bronzul la smuls la categoria 55 kg, iar Cosmina Pană a luat de asemenea bronzul la aruncat, la categoria 45 kg.

Afla mai multe despre: halterecampionatul europeanmedaliiromania 

viewscnt
Articole similare