Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o mutare pentru FC U Craiova! Un belgian de mare perspectivă i se alătură lui Mutu în Bănie

Încă o mutare pentru FC U Craiova! Un belgian de mare perspectivă i se alătură lui Mutu în Bănie

FC U Craiova

Comentarii

În cursul zilei de joi, FC U Craiova a confirmat un nou transfer, aducându-l pe Sekou Sidibe din Eredivise.

FC U Craiova continuă să se întărească! De la promovarea în prima divizie, clubul din Bănie a adus o multitudine de jucători, pentru a crea o nouă echipă competitivă în Liga 1. Lui Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Bagayoko (liber), Kovacici (NK Lokomotiva), Gajici (Vozdovac), Gremsl (St. Polten), Hugo Vieira (liber) şi Vlad Achim (Dinamo) li se alătură Seikou Sidibe (FC Emmen).

În vârstă de 20 de ani, belgianul este un produs al academiei PSV şi are meciuri disputate în primele două divizii olandeze, pentru FC Emmen şi a doua echipă a PSV-ului. Aripă dreapta la bază, Sidibe poate juca şi în partea stângă, iar polivalenţa sa va fi un atu pentru Adi Mutu în sezonul care vine.

Încă o mutare pentru FC U Craiova!

”Fotbal Club Universitatea 1948 a reuşit să obţină semnătura extremei Sékou Sidibe! Sékou Sidibe, jucător în vârstă de 20 ani, ce în sezonul trecut a evoluat 4 meciuri pentru formatia FC Emmen, în prima liga olandeză, a debutat la 19 ani în Eredivise.

Sékou este considerat drept unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Olanda, fiind crescut timp de 9 ani la PSV Eindhoven, unde a şi evoluat 24 de meciuri în liga a II-a olandeză pentru echipa a doua lui PSV Eindhoven, în sezonul 2019/20.

De asemenea, Sékou a evoluat pentru toate naţionalele de tineret ale Belgiei, incepând cu U15, până la U19. Sperăm ca Sékou Sidibe să fie revelaţia campionatului şi, în timp, să devină un jucator important al Europei. Bine ai venit, Sékou!”, se arată în comunicatul postat de FC U Craiova.

Aşa cum anunţase Marcel Puşcaş în urmă cui câteva săptămâni, FC U Craiova continuă cu transferurile jucătorilor străini, evitând în mare parte să se bazeze pe fotbalişti români. Însă, deşi se încadrează ca vârstă la regula U21, Sidibe nu a petrecut cinci ani din juniorat în România, astfel că nu se va încadra ca jucătorul U21 necesar în primul 11.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadi mututransferuri craiovatransferuri fc u 

viewscnt
Articole similare