Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o opinie avizată! Ce spune Constantin Zotta despre penalty-ul primit de CSM Poli Iaşi cu CFR Cluj

Încă o opinie avizată! Ce spune Constantin Zotta despre penalty-ul primit de CSM Poli Iaşi cu CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Constantin Zotta este şi el de părere că CSM Poli Iaşi n-ar fi trebuit să primească penalty-ul din care a egalat în meciul cu CFR Cluj, meci terminat 1-1. Fostul arbitru spune că Ovidiu Haţegan a tratat greşit întreaga fază.

CFR Cluj a fost egalată de CSM Poli Iaşi printr-un penalty controversat, în urma căruia Dan Petrescu a trimis săgeţi către FCSB şi a anunţat că s-ar putea retrage în vară. Constantin Zotta, unul dintre experţii Telekom Sport pe probleme de arbitraj, este şi el de părere că lovitura de la 11 metri a fost prea uşor acordată.

În primul rând, fostul arbitru a văzut un fault pe care l-a făcut Sin la Cristi Manea, înainte să intre în contact cu Bordeianu şi să primească penalty. Cât despre faultul fluierat de Haţegan, spune că este o fază grea, dar ar fi trebuit să lase jocul să continue:

”Eu văd aici cum, într-o primă fază, Sin îl trage de mână pe Manea. Ar fi trebuit acordată o lovitură liberă directă. După care vine acel contact cu Bordeianu, care trebuie să recunosc că e o fază foarte grea. Pentru că totuşi Sin îi ia faţa lui Bordeianu, eu cred că e o fază 50-50%. Eu cred că a fost acordat cu prea mare uşurinţă. Însă nu a văzut acea tragere dinainte, acolo e cea mai mare greşeală”, a declarat Constantin Zotta pentru Telekom Sport.

Fostul arbitru este de părere că aceste scandaluri n-ar fi la fel de intense dacă meciurile din play-off ar fi conduse de arbitri străini: ”Eu cred că nu ar fi rău, mai aels în momentele acestea tensionate. Poate că ar fi bine, este practic finala campionatului şi de ce nu? CFR ar trebui să fie ultima echipă care ar trebui să se plângă de arbitraj”.

Afla mai multe despre: constantin zottacfr clujcsm poli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare