Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o pierdere importantă pentru Dinamo! Steliano Filip pleacă şi el. Câţi bani cere Ionuţ Negoiţă

Încă o pierdere importantă pentru Dinamo! Steliano Filip pleacă şi el. Câţi bani cere Ionuţ Negoiţă

Superliga

Comentarii

Steliano Filip nu vrea să mai rămână la Dinamo şi le-a cerut celor din conducere acceptul să-şi caute echipă. Ultima perioadă a fost foarte agitată pentru jucătorul de 23 de ani, mai ales după beţia de la Piatra Neamţ.


Dinamo ar putea rămâne fără încă un jucător important. Potrivit ProSport.ro, Steliano Filip nu vrea să continue la Dinamo şi îşi doreşte să plece chiar din această iarnă. Fundaşul stânga a purtat deja o discuţie cu patronul echipei şi a primit promisiunea că nu vor exista obstacole în calea unui transfer. Suma pe care o cer este de aproximativ 400.000 de euro.

Conform ProSport, Steliano Filip şi-a rugat impresarul să-i caute o echipă şi au apărut câteva variante din Turcia, Azerbaidjan, dar ar exista şi o propunerea din liga a doua a Italiei.

Decizia lui Steliano Filip se pliază pe politica şefilor lui Dinamo. Ionuţ Negoiţă vrea să taie şi mai mult din cheltuieli şi plecarea lui Filip ar uşura bugetul de salarii, mai ales că acesta câştiga 10.000 de euro pe lună - al doilea cel mai mare salariu din echipă. În plus, în conturile lui Dinamo ar urma să intre şi o sumă destul de mare în schimbul acestui transfer.

Ionuţ Negoiţă vrea să plece de la Dinamo şi caută să recupereze cât mai mulţi bani. Omul de afaceri i-a vândut deja pe Valentin Costache (la CFR Cluj) şi pe Paul Anton (la Anji) şi este deschis la negocieri pentru toţi jucătorii care sunt interesanţi pentru alte echipe.

Afla mai multe despre: steliano filipdinamoliga 1ionut negoita 

viewscnt
Articole similare