Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o pierdere importantă pentru Suedia! O handbalistă se retrage la doar 26 de ani, deoarece vrea să-şi facă operaţie de schimbare de sex

Încă o pierdere importantă pentru Suedia! O handbalistă se retrage la doar 26 de ani, deoarece vrea să-şi facă operaţie de schimbare de sex

Handbal

Comentarii

Naţionala Suediei a pierdut două jucătoare importante în aceeaşi zi. După ce Isabelle Gullden a anunţat că este însărcinată, Louise Sand spune că se retrage la doar 26 de ani, deoarece vrea să-şi facă operaţie de schimbare de sex.

Suedezii nu se mai pot baza pe Isabelle Gullden, care este însărcinată, însă nu este singura veste proastă. Louise Sand, jucătoare legitimată la clubul francez Fleury, a anunţat că se retrage la doar 26 de ani, deoarece vrea să-şi facă operaţie de schimbare de sex:

”Am cântărit incredibil de mult în ultima perioadă şi am ştiut ce o să fac. M-am născut în corpul greşit. Am rupt contractul cu Fleury. Clubul şi fetele au fost minunate [...] Sper că veţi înţelege şi că veţi respecta decizia mea. Acum, este timpul să-mi trăiesc adevărata mea viaţă [...]  Viaţa este prea scurtă pentru a nu rezolva problemele care se pot rezolva în Suedia de astăzi. Au fost multe zile în care m-am tot întrebat: ”De ce sunt aşa? Adoptată, de culoare, lesbiană şi acum transexuală”. Întotdeauna m-am simţit că sunt Loui, nu Louise”, a spus handbalista de 26 de ani, citată de aftonbladet.se.

Louise Sand a adunat 105 selecţii la naţionala Suediei, pentru care a marcat 221 de goluri.

Afla mai multe despre: loui sandsuediafleury 

viewscnt
Articole similare