Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o plecare de la FC Barcelona! Catalanii au cedat un jucător în Bundesliga

Încă o plecare de la FC Barcelona! Catalanii au cedat un jucător în Bundesliga

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona nu a adus niciun jucător, până acum, în această perioadă de mercato, dar s-a mai despărţit de încă unul. Catalanii au cedat un fotbalist în Bundesliga.

Este vorba despre fundaşul central francez Jean-Claire Todibo, în vârstă de 20 de ani. El Mundo Deportivo relatează că acesta este deja în Germania, acolo unde va efectua vizita medicală la Schalke 04, urmând ca după aceea să semneze un contract până la finalul sezonului. 

Aceeaşi sursă notează că Todibo va fi împrumutat, însă nemţii nu vor avea opţiunea de a îl cumpăra definitiv la finalul stagiunii. Acest lucru se datorează faptului că Todibo este convins că îşi poate găsi un loc în echipa Barcelonei atunci când se va întoarce din Bundesliga. 

  • Doar trei meciuri a jucat Todibo în acest sezon pentru Barca. A bifat 90 de minute în UEFA Champions League şi doar 77 de minute în LaLiga
  • 10 milioane de euro este cota fundaşului născut în Guiana Franceză, potrivit transfermarkt.com 

Todibo a fost cumpărat de FC Barcelona la începutul acestui an de la Toulouse, pentru doar un milion de euro. În această iarnă, Barcelona l-a cedat deja pe Carlos Alena, tot sub formă de împrumut, la Real Betis. 

Afla mai multe despre: barcelonatransferbundesliga 

viewscnt
Articole similare