Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o plecare de la FCSB! După Mihai Teja, Raul Rusescu si-a reziliat contractul cu vicecampioana României

Încă o plecare de la FCSB! După Mihai Teja, Raul Rusescu si-a reziliat contractul cu vicecampioana României

FCSB

Comentarii

Atacantul Raul Rusescu este primul dintre jucatorii de la FCSB care a pus capat colaborarii cu echipa ros-albastra dupa finalul sezonului 2018/2019.

Rusescu, fost golgeter al Stelei in Liga 1, revenise pentru a treia oara in cariera la echipa ros-albastra in vara lui 2018 dupa luni bune in care facuse tusa la Osmanlispor in Turcia. Acesta a revenit la FCSB în august 2018, când a semnat un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Informaţia rezilierii contractului a fost confirmată de Mihai Stoica, directorul sportiv al formaţiei roş-albastre. 

Mă bucur foarte mult că în sfârşit lucrurile s-au rezolvat. Mai bine mai târziu decât niciodată! Aştept cu nerăbdare să redebutez în echipa la care mi-am dorit mereu să joc. Sunt nerăbdător, încrezător şi sper să ajut cât mai mult şi, mai ales, cât mai bine, la îndeplinirea obiectivelor echipei din acest sezon. De asemenea, abia aştept să evoluez din nou în faţa suporterilor noştri, care au fost mereu extraordinari", spunea Raul în momentul semnării contractului.

Raul Rusescu a evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, Astra Giurgiu II, CS Otopeni, Steaua Bucureşti, Sevilla, Braga şi Osmanlispor.

Afla mai multe despre: rusescu 

viewscnt
Articole similare