Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o plecare de la FCSB! Prima reacţie oficială şi cât încasează Gigi Becali pentru fotbalist după cinci ani

Încă o plecare de la FCSB! Prima reacţie oficială şi cât încasează Gigi Becali pentru fotbalist după cinci ani

FCSB

Comentarii

FCSB va fi nevoită să se descurce fără unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai echipei, din ultimele sezoane. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a dat de înţeles că transferul lui Florin Tănase, în zona Golfului, e iminent.

Mihai Stoica, despre transferul lui Florin Tănase: "Are cine să îl înlocuiască"

În 2016, Gigi Becali i-a plătit 1.5 milioane de euro lui Gică Hagi, pentru a-l aduce pe Florin Tănase la FCSB, de la Viitorul Constanţa. La cinci ani distanţă, finanţatorul FCSB pare că şi-a asigurat 3 milioane de euro de pe urma căpitanului echipei. 

Al Nasr Dubai, în Emiratele Arabele Unite, e de acord să achite clauza de 3 milioane de euro pe care Florin Tănase o are. În perioada următoare, fotbalistul ofensiv, pe care Mirel Rădoi s-a bazat în campania de calificare la Campionatul Mondial, va schimba echipa si va ajunge să încaseze un salariu important. 

Despre plecarea iminentă a lui Florin Tănase, cel care are o relaţie bună cu conducătorii vicecampioanei Ligii 1, a vorbit şi Mihai Stoica. 

Managerul general susţine că destinaţia fotbalistului de la FCSB e potrivită şi că Florin Tănase va fi înlocuit. 

"Dacă ar fi plecat în Norvegia sau Ucraina, nu eram aşa bucuros, dar acolo unde sunt palmieri m-aş bucura să meargă. Îmi plac palmierii, am aşa o simpatie deosebită pentru această specie de arbore. 

Dacă îi e bine lui, nouă ne va fi bine oricum,  pentru că sub clauză e clar că nu pleacă. Dacă cineva vrea să îl cumpere, să nu se gândească la un euro discount. Chiar dacă vin sărbătorile. 

Din punct de vedere fotbalistic, e o pierdere mare, aşa cum au fost şi Dennis Man, şi Olimpiu Moruţan. Dar întâi trebuie rentabilizată afacerea. Dacă pleacă Tase, are cine să îl înlocuiască", a declarat expertul Telekom Sport. 

Gigi Becali l-a ofertat pe David Miculescu

FCSB şi-a făcut lista de transferuri, iar primul fotbalist care poate veni în iarnă este de la UTA Arad. Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru David Miculescu, care va avea o concurenţă acerbă în atacul echipei atrenate de Toni Petrea. 

De asemenea, FCSB vrea să transfere şi un fundaş central de la Sepsi. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbflorin tanasetransfer florin tanase al nasr dubai 

viewscnt
Articole similare