Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o plecare de la FCSB? Unde ar putea ajunge Sergiu Buş

Încă o plecare de la FCSB? Unde ar putea ajunge Sergiu Buş

Superliga

Comentarii

Sergiu Buş (28 de ani) nu a impresionat la FCSB şi sunt şanse mari să revină sub formă de împrumut la Gaz Metan Mediaş, echipa de la care a fost transferat la începutul sezonului.

Atacantul nu s-a acomodat la echipa lui Gigi Becali şi, în plus, accidentarea înaintea meciului cu UTA din campionat îi dă mari bătăi de cap. Buş ar putea reveni pe teren abia la jumătatea lui februarie. Acest aspect însă nu îi sperie pe cei de la Gaz Metan Mediaş, care şi-au manifestat interesul pentru atacant conform Fanatik.ro

Chiar şi managerul general al FCSB-ului, MM Stoica, s-a arătat recent nemulţumit de prestaţia fotbalistului. „Sergiu Buş nu a venit bine pregătit la noi. A avut perioade în care nu a jucat, a fost accidentat, suspendat, apoi, la noi, a fost depistat cu COVID-19. I-a fost foarte greu. Acum s-a prezentat foarte bine la antrenamente. Când joci vârf şi nu dai gol, e clar că toată lumea îşi pune întrebări", a susţinut MM Stoica. 

Pe parcursul carierei, Sergiu Buş a jucat pentru CFR Cluj, Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, Gaz Metan, Corona Braşov, ŢSKA Sofia Sheffield, Salernitana, Astra şi Levski Sofia.

2 goluri şi 1 assist a reuşit Sergiu Buş în cele 11 meciuri jucate pentru FCSB. În preliminariile Europa League nu a jucat decât un meci, contra armenilor de la Shirak.

800.000 de euro este cota lui Sergiu Buş, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: sergiu bus 

viewscnt
Articole similare