Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o plecare iminentă de la FCSB. "S-a săturat". Unde se transferă, agenţii l-au întrebat ce salariu vrea

Încă o plecare iminentă de la FCSB. "S-a săturat". Unde se transferă, agenţii l-au întrebat ce salariu vrea

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte să se departă de încă o vedetă, dacă finanţatorul Gigi Becali primeşte suma pe care o aşteaptă. Managerul general Mihai Stoica a dezvăluit ultimele detalii despre plecarea iminentă de la echipa din Berceni.

Ultimele detalii despre transferul lui Florin Tănase de la FCSB: "E sătul de discuţii şi el"

Ajuns în urmă cu cinci ani la FCSB, Florin Tănase a devenit, treptat, unul dintre liderii echipei şi omul de încredere al conducerii din cadrul lotului. În această iarnă, căpitanul lotului antrenat de Toni Petrea e mai aproape ca oricând de transfer. 

Gigi Becali aşteaptă doar cele 3 milioane de euro, clauza pe care fotbalistul ofensiv o are în contract. Oficialul FCSB, Mihai Stoica, susţine că încă nu s-a primit o ofertă oficială, deşi interes există. În schimb, el a infirmat varianta Ferencvaros şi a susţinut că Florin Tănase ar prefera să rămână pe 30.000 de euro lunar în Liga 1, decât să accepte cu 10.000 de euro în plus, în Ungaria.  

Florin Tănase s-a săturat de discuţii şi aşteaptă propunerea concretă, care să-i permită transferul, la 26 de ani. 

"E o minciună că am fi primit noi vreo hârtie, ca e un club dispus să achite clauza. Nu am primit nimic oficial. Dacă primeam, era rezolvat, plecat, după meciul de mâine. Vorbesc cu el zilnic, a fost contactat despre ce salariu vrea şi atât. Agenţii l-au contactat. E liniştit, da, da, da. Citeam că ar fi ademenit cu un salariu miraculos de Ferencvaros, de 40.000. Păi, are 30.000 la noi. De ce ar fi tentat la Budapesta, cand ar putea sta la noi? Urmeaza să devină golgheterul campionatului, e foarte liniştit. Dacă ar fi fost pe 10.000 aici şi ar fi primit 40.000 din alta parte, nu era liniştit. 

Eu nu ştiu nimic despre Al Nasr, când nu am primit nimic. E sătul de discuţii şi el. A fost interes la nivel de propuneri, dar fără propunere oficială. La Tanase e clar că e suma de 3 milioane de euro. Mai jos nu se poate, mici mai sus, ca ştiu că e clauza", a declarat expertul Telekom Sport. 

În ultimele zile, au apărut informaţii despre trei echipe care îl vor pe căpitanul FCSB-ului. Pe lângă Al Nasr Dubai, despre care se ştia deja, se pare că ungurii de la MOL Vidi şi Ferencvaros îl vor pe Florin Tănase. 

De asemenea, FCSB şi-a făcut planul şi ştie cu cine îl va înlocui pe Florin Tănase, la mijlocul terenului. 

 

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbtransfer fcsbflorin tanase transfermihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare