Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o problemă gravă a apărut peste noapte la CSA Steaua! Schimbare dramatică faţă de sezonul trecut: "Îi este greu lui Opriţa" | EXCLUSIV

Încă o problemă gravă a apărut peste noapte la CSA Steaua! Schimbare dramatică faţă de sezonul trecut: "Îi este greu lui Opriţa" | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Ştefan Iovan, coordonator al centrului de copii şi juniori, a vorbit despre o problemă apărută la CSA Steaua în acest sezon şi care pare că n-a existat în stagiunea trecută. În mod direct, situaţia apărută îl afectează şi pe antrenorul Daniel Opriţa.

Problemă apărută peste noapte la CSA Steaua! Ce se întâmplă cu fotbaliştii lui Daniel Opriţa

CSA Steaua traversează cel mai slab sezon în Liga 2. "Militarii" sunt doar pe locul 10, după nouă etape, iar Daniel Opriţa tocmai a dezvăluit că a vrut să plece în vară, dar nu a fost lăsat de conducători. 

Echipa e ţintuită în Liga 2, fără să poată promova, iar acest lucru e resimţit din plin de numeroşii fotbalişti aduşi în vară la Steaua Bucureşti. Este o situaţie complet diferită faţă de stagiunea trecută, când echipa a terminat pe loc de "baraj" de promovare. 

Astfel, Daniel Opriţa, care oricum este afectat de partea sportivă a clubului, are de gestionat şi un vestiar lipsit de motivaţie, consideră Ştefan Iovan

"S-au făcut modificări în echipă. Au plecat jucători. Înfrângeri nu ar fi prea multe, egaluri foarte multe. În schimb, (n.r. - lui Daniel Opriţa) îi este greu să-i motiveze (n.r. - pe jucători) la situaţia care e la noi cu echipa mare. Ştiu că este greu să-i motivezi pe jucători neavând... Sunt obiective propuse de el, poate. 

Nu mă implic în discuţii dacă să rămână sau să plece Opriţa. Pe mine mă interesează să găsim soluţii să promovăm. Poate şi alţii vorbeau despre mine şi despre Piţurcă, când eram la echipă şi nu e frumos. Când echipa va avea posibilitatea să promoveze, putem discuta", a declarat Ştefan Iovan, pentru Orangesport.ro. 

Legenda Stelei a dat de înţeles că situaţia sportivă este resimţită în mai multe zone din club. 

"Ia să vină o lege acum să spună că Steaua are drept de promovare, să vedeţi spirit acolo, ce lucruri minunate se întâmplă, să vedeţi cum jucătorii buni din ţară caută să vină din iarnă aici. Toate au un rost. 

Odată cu promovarea toate lucrurile se mişcă, începând şi de la noi, de la centrul de copii şi juniori. Copiii sunt motivaţi să meargă la echipa mare, dar când sunt în prima ligă e altă emulaţie, altă gândire. Asta e important! Să promoveze echipa, nu dacă e Opriţa sau dacă nu e Opriţa. Lucrul cel mai important e să promoveze echipa şi după vedem", a adăugat Iovan. 

Ştefan Iovan, întrebat dacă MApN ar putea renunţa la echipă: "Nu pot pronunţa acest cuvânt"

"(n.r. - vă temeţi că dacă echipa nu va promova, ministerul ar putea să desfiinţeze echipa?) Totul este posibil. Dacă de dânşii depinde, eu ce să spun? E posibil orice. Nu pot pronunţa acest cuvânt niciodată. Cel mai mult suferă suporterii şi noi din tot ce se întâmplă. Noi, cei care am făcut performanţă pentru Steaua, şi suporterii suferă cel mai mult", a mai spus oficialul Stelei Bucureşti, Ştefan Iovan, pentru Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: stefan iovandaniel opritacsa steaua bucurestipromovare steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare