Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o problemă pentru naţionala Israelului! Un star va rata meciul echipei de club. Fotbalistul echipei din La Liga, în mijlocul unui scandal imens

Încă o problemă pentru naţionala Israelului! Un star va rata meciul echipei de club. Fotbalistul echipei din La Liga, în mijlocul unui scandal imens

Echipa națională

Comentarii

Atacantul israelian Shon Weissman, legitimat la Granada, nu a făcut deplasarea la Pamplona pentru meciul din LaLiga cu Osasuna, din motive de securitate, relatează AFP.

Meciul Osasuna – Granada, din etapa a zecea a campionatului Spaniei, este programat la ora 22.00. Presa spaniolă scrie că Weissman, singurul jucător israelian din LaLiga, nu a făcut deplasarea ca urmare a unui acord cu clubul, care a primit recomandări de la autorităţi.

Shon Weissman a postat în social media mesaje de susţinere a ţării sale după atacul sângeros al Hamas din 7 octombrie. Israel a ripostat după atac bombardând Fâşia Gaza.

Internaţionalul israelian, care a şters mesajele, a fost apoi ţinta unor atacuri online. Grupul radical de extremă stânga basc Indar Gorri a postat pe reţelele de socializare o imagine cu mesajul interzis şi cu chipul jucătorului echipei Granada, alături de care scrie: “Weissman afară”.

“Este un subiect delicat. Eu sunt împotriva războaielor”, a declarat tehnicianul echipei Granada, Paco Lopez, precizând că fotbalistul este afectat de situaţie, dar se antrenează normal.

 

Afla mai multe despre: echipa naţionalăisraelgranada 

viewscnt
Articole similare