Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o surpriză la Australian Open! O favorită a fost eliminată de locul 61 WTA

Încă o surpriză la Australian Open! O favorită a fost eliminată de locul 61 WTA

Tenis

Comentarii

Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, de americanca Jessica Pegula, locul 61 WTA, în optimile de finală ale Australian Open.

Pegula s-a impus după un meci care a durat o oră şi 55 de minute şi a obţinut prima victorie din carieră împotriva unei jucătoare din Top 10 WTA.

Americanca este abia la a doua participare pe tabloul principal al grand slam-ului australian. La prima ei prezenţă la Melbourne Park, ea nu a trecut de turul I. Cea mai bună performanţă a sportivei de 26 de ani la un grand slam a fost până acum calificarea în turul al treilea, la US Open, ediţia din 2020.

Într-un alt meci din optimi, Jennifer Brady, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 22, a întrecut-o, cu scorul de 6-1, 7-5, pe croata Donna Vekici, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 28, după un meci de o oră şi 34 de minute.

Semifinalista ultimei ediţii a US Open va da piept în sferturi cu Jessica Pegula.

Ultimul sfert de finală de pe tabloul feminin va fi stabilit, tot luni, după meciurile Ashleigh Barty (Australia), locul I WTA - Shelby Rogers (SUA), locul 57 WTA şi Elise Mertens (Belgia), locul 16 WTA şi cap de serie numărul 18 - Karolina Muchova (Cehia), locul 27 WTA şi cap de serie numărul 25.

 

Afla mai multe despre: elina svitolinaaustralian openjessica pegula 

viewscnt
Articole similare