Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o tragedie în fotbalul românesc | Antrenorul care l-a descoperit pe Claudiu Keşeru s-a stins din viaţă!

Încă o tragedie în fotbalul românesc | Antrenorul care l-a descoperit pe Claudiu Keşeru s-a stins din viaţă!

Fotbal

Comentarii

Fostul jucător şi antrenor al celor de la Bihor Oradea, Alexandru Gergely, a încetat din viaţă ieri seară. Suferinţa lui a început în 2011 când i-a fost amputat piciorul drept, iar în ultimele luni a fost bolnav.

Cel mai exponenţial jucător pe care l-a lansat este Claudiu Keşeru, în prezent la Ludogoreţ. Din grupa 86 a FC Bihor au mai făcut parte Sebastian Achim şi Cristian Cigan, care au jucat şi ei în prima ligă din România sau Ungaria. Ulterior a lucrat la Centrul de Fotbal Liberty unde l-a avut ca elev pe Sergiu Homei, fost jucător de Liga 1 la Dinamo, Gloria Bistriţa sau Unirea Urziceni. Alexandru Gergely era născut pe 16 septembrie 1951, la Cristuru Secuiesc. El a strâns 268 de meciuri şi 79 de goluri în Divizia A.

"Vestea m-a întristat enorm, chiar dacă ştiam că de ceva vreme nu se simţea deloc bine. Mai exista bucuria de a-l vedea mergând uşor pe Calea Republicii şi salutându-mă de fiecare dată cu acel zâmbet mare ce azi face parte din trecut. A fost un om special, cu un suflet mare, care mi-a marcat viaţa şi un sfătuitor din umbră. Îi mulţumesc!" , a declarat Claudiu Keşeru.

Cine a fost Alexandru Gergely

- s-a născut pe 16 septembrie 1951


- a fost junior sub comanda antrenorilor Gheorghe Ola şi Cornel Drăguşin
- a ajuns la Steagu Roşu Braşov, unde i-a avut antrenori pe Nicolae Proca şi Valentin Stănescu
- după şase ani la Braşov, a trecut la FC Bihor, unde a petrecut alţi şase ani
- s-a retras din cariera de fotbalist şi a lucrat ca antrenor la Centrul de copii şi juniori la FC Bihor, iar mai apoi la Liberty Salonta

Afla mai multe despre: alexandru gergelyclaudiu kserudecestragedie 

viewscnt
Articole similare