Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o veste bună la Dinamo! Juan Camara a revenit. De ce a lipsit de la reunire şi ce a spus despre transferul la U Craiova sau CFR Cluj

Încă o veste bună la Dinamo! Juan Camara a revenit. De ce a lipsit de la reunire şi ce a spus despre transferul la U Craiova sau CFR Cluj
Comentarii

Mijlocaşul Juan Camara (26 de ani) a revenit la Dinamo, după ce a lipsit de la reunirea echipei. Spaniolul a primit acordul conducerii pentru a ajunge mai târziu. De asemenea, a oferit un răspuns în privinţa plecării din "Ştefan cel Mare".

Dinamo se află într-o situaţie ingrată, dar fotbaliştii speră că se vor consola cu rezultatele de pe teren. Lotul s-a reunit sub comanda lui Ionel Gane, dar Aleix Garcia şi Juan Camara au lipsit. Totuşi, ultimul a revenit la echipă şi a oferit primele declaraţii. 

O nouă veste bună pentru Dinamo! Juan Camara a revenit în lot

Dinamo riscă să piardă mai mulţi fotbalişti, din cauza restanţelor salariale. Totuşi, există şi veşti bune în "Ştefan cel Mare". Recent, "câinii" au reuşit să facă un transfer prin venirea lui Andrei Blejdea. 

În lot a venit şi Juan Camara, cel care nu s-a prezentat la reunire. "Am avut o săptămână învoire de la club", a susţinut Camara pentru As.ro. Fotbalistul nu a dorit să comenteze pe larg despre posibilele plecări de la Dinamo, din cauza problemelor: "E decizia fiecăruia". 

U Craiova sau CFR Cluj l-ar putea scăpa pe Juan Camara din situaţia de la Dinamo. Ambele îl doresc pe fotbalistul care a impresionat în Liga 1, iar jucătorul alb-roşiilor a susţinut că de o eventuale plecare a sa se ocupă agentul: "Sunt discuţii pe care trebuie să le poarte cu impresarul meu. Eu vreau să rămân la Dinamo", a mai spus spaniolul. 

Afla mai multe despre: juan camaradinamojuan camara craiovajuan camara cfr cluj 

viewscnt
Articole similare