Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă o veste foarte proastă pentru Dică. Teixeira: ”Am primit vestea că s-a accidentat, va lipsi şase luni!”

Încă o veste foarte proastă pentru Dică. Teixeira: ”Am primit vestea că s-a accidentat, va lipsi şase luni!”

Superliga

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-1 în faţa lui FC Voluntari, într-un meci în care Dică a reprofilat mai mulţi jucători, din cauza accidentărilor. Teixeira spune că este un moment foarte greu din acest punct de vedere şi a dezvăluit că şi Ovidiu Popescu s-a accidentat şi va lipsi jumătate de an.

FCSB se confruntă cu o serie de accidentări, mai ales în zona defensivă, acolo doar Planic mai era apt înainte de meciul cu Voluntari. Dar şi sârbul s-a accidentat şi FCSB a terminat meciul cu FC Voluntari fără niciun fundaş central în teren. Teixeira spune că este un moment greu, dar echipa trebuie să tragă pentru a acoperi aceste lipsuri:

”Avem foarte multe probleme, accidentări...azi Planic... Sper să nu fie grav, să fie apt pentru meciul următor. E adevărat că a fost un meci greu, am făcut un meci nu foarte bun, dar după 2-0 nu trebuia să luăm gol şi a fost un final de meci cam chinuit, greu. Dar e bine şi să fie astfel de meciuri, să facă o echipă mai puternică şi cred că azi echipa e fericită că am câştigat şi trebuie să ne gândim la următorul meci

(n.r. întrebat despre improvizaţiile din echipă) E foarte greu, dar pentru asta ne antrenăm în fiecare zi. Să ştim mai bine fiecare dintre noi cum să ne descurcăm. Asta e realitatea, trebuie să fim pregătiţi cu jucătorii disponibili. E un moment greu, dar trebuie să tragem fiecare de noi şi să jucăm în posturi cu care nu suntem obişnuiţi să dam tot pentru echipă”, a declarat Teixeira pentru Telekom Sport.

Veteranul din lotul FCSB-ului a dezvăluit şi că Ovidiu Popescu s-a accidentat pe termen lung: ”Suntem într-un moment foarte greu. Şi Ovidiu Popescu... am primit vestea că stă 6 luni afară şi îmi pare rău pentru el, dar asta e”.

Afla mai multe despre: filipe teixeirafc voluntarifcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare