Experiențe împreună.
You are here:

Încă patru jucători ai echipei mexicane Santos Laguna, testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Sunt deja 12 cazuri la formaţia sud-americană

Încă patru jucători ai echipei mexicane Santos Laguna, testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Sunt deja 12 cazuri la formaţia sud-americană
Comentarii

Încă patru jucători ai echipei mexicane Santos Laguna au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, numărul total de fotbalişti din lot infectaţi ajungând astfel la 12, informează lefigaro.fr."A doua parte a rezultatelor testelor Covid-19 efctuate jucătorilor Club Santos Laguna sunt cunoscute şi au relevat patru cazuri pozitive", a anunţat, joi, La Liga MX.

Miercuri, liga profesionistă din Mexic anunţase primele opt teste pozitive în rândul jucătorilor formaţiei Santos Laguna.

La Liga MX a precizat că dintre cele 46 de teste efectuate în cadrul Club Atlas, 23 de rezultate au sosit deja, toate fiind negative.

Campionatul mexican a fost suspendat din 15 martie, din cauza pandemiei de coronavirus, şi nu este avansată nicio dată pentru reluarea meciurilor.

După zece etape din turneul Clausura, Santos Laguna ocupă locul 3 în clasament, cu 17 puncte, după Cruz Azul, 22 de puncte, şi Leon, 21 de puncte, şi la egalitate cu America, de pe locul 4.

În Mexic au fost înregistrate 59.567 cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 6.510 de decese. Joi, au fost raportate 420 de decese în ultimele 24 de ore, aproape de recordul de 424 de morţi într-o zi, de la începutul pandemiei, înregistrat miercuri.

viewscnt
Articole similare
Dragoste la prima vedere intre Simona Halep si iubitul sau. Cum s-au cunoscut