Experiențe împreună.
You are here:

Încă un antrenor a fost demis de la un club din Premier League. Şi nu e Arsene Wenger!

Încă un antrenor a fost demis de la un club din Premier League. Şi nu e Arsene Wenger!

Argentinianul Mauricio Pellegrino a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Southampton, din cauza rezultatelor slabe din Premier League, informează BBC. Southampton este al nouălea club din Premier League care îşi schimbă antrenorul în acest sezon.

În vârstă de 46 de ani, Pellegrino i-a preluat pe "sfinţi" în iunie trecut, înlocuindu-l pe Claude Puel. Însă, Southampton a înregistrat o victorie în ultimele 17 meciuri, iar sâmbătă a pierdut cu 0-3, la Newcastle.

Conducerea clubului speră să anunţe noul antrenor cât mai curând posibil.

În clasament, Southampton este pe locul 17, cu 28 de puncte, după 30 de etape, un punct în plus faţă de Crystal Palace, de pe locul 17, primul retrogradabil.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.