Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un antrenor demis din Premier League, al optulea în acest sezon! Decizie radicală luată de revelaţia primelor etape

Încă un antrenor demis din Premier League, al optulea în acest sezon! Decizie radicală luată de revelaţia primelor etape

Premier League

Comentarii

Portughezul Marco Silva a fost demis de Watford, în urma înfrângerii suferite pe terenul lui Leicester, scor 0-2, într-un meci contând pentru etapa 24 din Premier League.

Deşi Watford ocupă locul 10 în clasament, şefii formaţiei de pe Vicarage Road au decis să renunţe la tehnicianul de 40 de ani, după o serie slabă de rezultate. În ultimele 11 partide, Watford a înregistrat o singură victorie şi două remize.

Watford a fost revelaţia startului de sezon în Premier League, însăâ în ultimele două luni echipa a intrat în criză şi are a doua cea mai slabă defensivă din Anglia, cu 44 de goluri primite în 24 de meciuri. Doar Stoke (locul 17), a încasat mai multe goluri în acest sezon - 50.

Astfel, Marco Silva o părăseşte pe Watford la opt luni după ce fusese numit. Watford este al optulea club din Premier League care îşi schimbă antrenorul de la startul sezonului.

Afla mai multe despre: premier leaguemarco silvawatford 

viewscnt
Articole similare