Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un antrenor din Liga 1 îşi pregăteşte bagajele: ”S-ar putea să nu mai vreau. Nu este uşor!”

Încă un antrenor din Liga 1 îşi pregăteşte bagajele: ”S-ar putea să nu mai vreau. Nu este uşor!”

Superliga

Comentarii

Juventus Bucureşti a pierdut şi cu Astra, scor 1-0 şi a rămas cu o singură victorie în acest sezon. Marin Barbu spune că se gândeşte să plece în iarnă, dacă cei din conducere nu vor face schimbări la nivelul lotului.

Juventus este cea mai slabă echipă din acest sezon. Echipa antrenată de Marin Barbu este pe ultimul loc în c lasament, cu 9 puncte în 21 de etape, la 4 puncte distanţă de primul loc care asigură salvarea. Gaz Metan, ocupanta locului 12, are însă un meci în minus. Marin Barbu cere măsuri din partea conducerii: ”Mai avem o etapă şi cred că din iarnă patronul nostru va lua nişte măsuri ca să revigoreze acestă echipă”.

Întrebat dacă una dintre măsurile pe care le va lua patronul este demiterea sa, Marin Barbu spune că ar putea pleca înainte ca şeful clubului să-i ceară demisia: ”Domne, s-ar putea să nu mai vreau eu. Nu este chiar aşa de uşor la Divizia A când ai multe probleme de lot. Dacă în viitor se va construi un lot pentru Divizia A, este bine. Dar suntem totuşi... ne-am cam despărţit, ne despart multe, multe puncte de locurile neretrogradabile. Şanse mai sunt pentru locul de baraj, dar vor trebui multe”, a declarat Marin Barbu la microfonul Telekom Sport.

Antrenorul lui Juventus Bucureşti spune că jucătorii sunt afectaţi de atitudinea conducerii

Reporter: Vi se pare că sunteţi la un pas să pierdeţi controlul asupra vestiarului?
Marin Barbu: Domne, un vestiar nu se ţine numai de antrenor. Vestiarul trebuie ţinut de întreg clubul. La jucătorul de fotbal nu îi este teamă de antrenor, îi este teamă de bani.

Marin Barbu şi-a stabilit şi obiectivul pentru deplasarea de la Iaşi: ”Singurul lucru pe care îl putem salva de la Iaşi este să nu ne dea multe. Avem axul central suspendat, Măzărache nu este”.

Afla mai multe despre: marin barbujuventus bucurestiliga 1astra 

viewscnt
Articole similare