Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un antrenor se oferă să vină la FCSB în locul lui Bogdan Vintilă! A lucrat în trecut cu Gigi Becali: "Să-mi facă o ofertă. Am tot văzut că am fost propus"

Încă un antrenor se oferă să vină la FCSB în locul lui Bogdan Vintilă! A lucrat în trecut cu Gigi Becali: "Să-mi facă o ofertă. Am tot văzut că am fost propus"

FCSB

Comentarii

Antrenorul Gloriei Buzău, Ilie Stan, a recunoscut că ar fi tentat să revină la FCSB şi că aşteaptă o ofertă din partea lui Gigi Becali. Tehnicianul a vorbit şi despre actualul antrenor al FCSB, Bogdan Vintilă.

Ilie Stan aşteaptă o ofertă din partea lui Gigi Becali

Fostul tehnician al FCSB a afirmat, încă o dată, că aşteaptă un semn din partea lui Gigi Becali. Este al doilea antrenor care se autopropune la FCSB, după ce şi Ilie Poenaru a recunoscut că ar fi tentat să vină la vicecampioana României. 

”Cine a fost în ultimii ani antrenori la FCSB? A fost Gigi Becali. Interesul ar trebui să fie ca antrenorul să îşi facă treaba. Vintilă ce să facă? Nu pot să îl analizez… Nu poţi să îi faci o analiză, trebuie să ştii foarte bine ce se întâmplă. Oricum, la ce lot are echipa, trebuia sa ia titlul an de an.

Noi suntem antrenori profesionişti, mergem acolo unde e mai bine. Când este vorba de Steaua Bucureşti e cu atât mai bine. Gigi a fost supărat pe mine după ce am plecat. Nu mi-a spus el, să-mi facă o ofertă. Am tot văzut că am fost propus”, a declarat Ilie Stan pentru realitateasportiva.net.

Ilie Stan a simţit că a fost "lucrat" la FCSB

Fost antrenor la FCSB în sezonul 2011-2012, Ilie Stan a vorbit despre un moment în care a simţit că a fost "lucrat" de unul din jucătorii săi, fără însă să-i dezvăluie numele celui în cauză. Meciul la care Ilie Stan face referire s-a jucat 26 martie 2012: FCSB - Gaz Metan, scor 0-0.

"Am simţit la un meci că un jucător m-a lucrat şi după aceea nu am mai continuat. Am simţit asta la un meci cu Gaz Metan. Şi pentru asta am decis să nu mai rămân. S-au adunat multe şi am zis «Nu mai pot continua aşa».

Înainte de acel meci am avut o relaţie chiar bună cu acest jucător. Nu ştiu dacă a făcut-o de capul lui. Restul ţin pentru mine", susţinea Stan în trecut. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbilie stan 

viewscnt
Articole similare