Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un "bizon" în Liga 1! Poli Iaşi s-a înţeles cu un fost atacant al lui Sporting Lisabona

Încă un "bizon" în Liga 1! Poli Iaşi s-a înţeles cu un fost atacant al lui Sporting Lisabona

CSM Poli Iași

Comentarii

Atacantul camerunez Lewis Enoh, ultima oară la Lokeren, a ajuns sub comanda lui Flavius Stoican şi urmează să semneze un contract cu Politehnica Iaşi, dacă va trece vizita medicală, a anunţat preşedintele clubului.

"Enoh este un atacant valoros, care ne va ajuta. Este şi pe placul lui Flavius, de aceea am şi decis să aşteptăm o perioadă mai lungă până să vină. Dacă nu vor fi probleme de ordin medical şi va trece cu bine de toate testele, va semna contractul cu clubul. Din câte se vede, pare apt să intre în teren. Nu cred că va fi în lot pentru meciul de sâmbătă, cu Dunărea, dar cu siguranţă în următoarea partidă, cu Chiajna, se va regăsi în lot şi chiar pe teren. Este ca un bizon, este puternic, are forţă. Eu sper ca Enoh să fie peste bizonul lui FCSB şi să dea multe goluri în Copou", a declarat preşedintele executiv al Politehnicii Iaşi, Adrian Ambrosie, potrivit ProSport.

În vârstă de 25 de ani, Enoh şi-a început cariera la Alcanense, în Portugalia, apoi a mai jucat la Sourense, Sporting Lisabona B, Leixoes şi, ultima oară, la echipa belgiană Lokeren, pentru care a înscris trei goluri, în 43 de meciuri.

Lewis Enoh are 1,89 metri şi poate evolua atât vârf clasic, cât şi extremă stânga sau dreapta.

Afla mai multe despre: poli iasitransferliga 1 

viewscnt
Articole similare