Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un caz de COVID-19 la CFR Cluj! Fotbalistul depistat pozitiv ratează meciul cu Dinamo

Încă un caz de COVID-19 la CFR Cluj! Fotbalistul depistat pozitiv ratează meciul cu Dinamo

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României a avut parte de mai multe cazuri de infectare cu COVID-19, în ultima perioadă. Edi Iordănescu l-a pierdut pe Michael Pereira pentru perioada următoare.

CFR Cluj continuă cursa de urmărire a FCSB-ului în Liga 1. Campioana e pe locul secund, cu 60 de puncte, după ce liderul FCSB a învins-o în ultima etapă jucată din campionat. Echipa antrenată de Toni Petrea are 63 de puncte. 

Caz de COVID-19 la CFR Cluj

Edi Iordănescu nu s-a putut baza pe Rondon, Costache şi Debeljuh la meciul cu FCSB, pierdut cu 3-0, după ce cei trei au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, înainte de întreruperea Ligii 1. 

Acum, CFR Cluj a primit o nouă veste rea. Francezul Michael Pereira a fost depistat pozitiv la COVID-19 şi va fi indisponibil pentru următoarele trei săptămâni, conform Gazetei Sporturilor. 

De altfel, Edi Iordănescu se temea, înainte de meciul cu Dinamo: ”Acest necaz cu pandemia ne-a afectat, ne-a pus la pământ, au căzut din start 3-4 jucători, am avut şi din staff-ul tehnic, chiar şi din staff-ul medical. Ne-a stricat atmosfera, am mers la Bucureşti pentru meciul cu FCSB pe un fond total opus faţă de ceea ce trebuia să fie.

Starea de spirit a fost la pământ, ne-a fost teamă să venim la muncă, ne-a fost teamă lângă cine stăm. A venit pauza, am câştigat timp, am recuperat o parte din jucători. Lucrurile arată diferit pentru partida cu Dinamo”, a spus antrenorul lui CFR Cluj. 

CFR Cluj - Dinamo are loc luni, de la 20:30, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: cfr clujmichael pereiracovid 19 cfr cluj 

viewscnt
Articole similare