Experiențe împreună.
You are here:

Încă un club din Bundesliga îşi reia antrenamentele! Au sfidat pandemia de coronavirus

Încă un club din Bundesliga îşi reia antrenamentele! Au sfidat pandemia de coronavirus

Bundesliga

Comentarii

Echipa Wolfsburg a organizat o şedinţă de pregătire, luni, la Volkswagen-Arena, în ciuda pandemiei de coronavirus, notează L’Equipe.

Campionatul Germaniei ar urma să se reia la 4 aprilie, iar Wolfsburg să joace atunci în deplasare cu Bayer Leverkusen.

“Având în vedere fatul că această etapă de campionat încă nu a fost amânată, am programat o şedinţă de pregătire care va avea loc”, a precizat Jorg Schmadtke, manager general al grupării germane.

Antrenamentul nu va avea loc ca de obicei la baza de pregătire a echipei Wolfsburg, ci se va desfăşura la stadion, însă în sală.

Iniţial, staful tehnic se va adresa întregii echipe în zona mixtă a stadionului, suficient de mare pentru ca fiecare persoană să fie la distanţă de un metru şi jumătate faţă de cealaltă. La antrenament, jucătorii se vor împărţi în patru grupuri. Pentru şedinţa de pregătire se vor folosi patru vestiare şi duşuri dezinfectate.

Wolfsburg nu se va antrena cu mingea toată săptămâna.

Marţi, liga germană ar urma să amâne reluarea Bundesligii pentru sfârşitul lunii aprilie. Dacă acest lucru se va concretiza, Wolfsburg îşi va suspenda antrenamentele

RB Leipzig şi-a reluat antrenamentele în condiţii stricte. Ce n-au voie să facă jucătorii

 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe