Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un episod din "telenovela" Neymar: Barcelona propune doi jucători şi 40 de milioane pentru "repatrierea" brazilianului

Încă un episod din "telenovela" Neymar: Barcelona propune doi jucători şi 40 de milioane pentru "repatrierea" brazilianului

Fotbal

Comentarii

FC Barcelona a propus conducerii Paris Saint-Germain doi jucători, pe Coutinho şi Rakitici, dar şi 40 de milioane de euro pentru aducerea lui Neymar înapoi în Catalonia.

Potrivit L'Equipe, PSG este de acord cu venirea lui Coutinho şi Rakitici, însă aşteaptă mai mulţi bani de la FC Barcelona.

Neymar vrea să plece de la PSG şi să se întoarcă la Barcelona. Nici PSG nu-l mai doreşte pe brazilian, dar nu vrea să-i permită transferul decât pe o sumă consistentă, pe care catalanii nu ar fi foarte dispuşi să o achite.

Neymar a plecat, în vara anului 2017, de la Barcelona la PSG, după ce clubul din Paris a achitat clauza de reziliere a contractului brazilianului, în valoare de 222 milioane de euro, un record în fotbal.

În cele două sezoane petrecute pe Parc des Princes, Neymar, 27 de ani, nu a impresionat, ba mai mult a intrat în dizgraţia conducerii clubului, din cauza actelor de indisciplină şi problemelor fizice.

Afla mai multe despre: neymar,  

viewscnt
Articole similare