Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un fotbalist din Liga 1 merge la Cupa Africii 2019. Va împărţi vestiarul cu un finalist UEFA Champions League

Încă un fotbalist din Liga 1 merge la Cupa Africii 2019. Va împărţi vestiarul cu un finalist UEFA Champions League

Superliga

Comentarii

Pe lângă Jacques Zoua (Astra), Parfait Mandanda (Dinamo) şi Boubacar Fofana (Gaz Metan) un alt fotbalist din Liga 1 ar putea juca la Cupa Africii 2019.

Fundaşul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, Abud Omar a fost convocat în lotul lărgit al Kenyei pentru cea mai puternică competiţie din Africa.

Omar (26 de ani) face parte dintre stranierii convocaţi de selecţionerul Sebastien Migne în lotul preliminar de 30 de fotbalişti. Pe lângă el, Kenya îl va avea la dispoziţie şi pe Victor Wanyama, căpitanul echipei reprezentative şi finalist al UEFA Champions League cu Tottenham Hotspur.

Pe Wanyama îl veţi putea urmări sâmbătă, în direct la Telekom Sport 1, în finala Ligii Campionilor 2019 dintre Tottenham şi Liverpool.

Alte nume importante de pe lista Kenyei sunt Michael Olunga, Ayub Masika, Masoud Juma, Johanna Omolo sau Joseph Okumu.

Aboud Omar are 32 de selecţii în reprezentativa ţării sale pentru care nu a marcat niciodată: ”Are încă multe de oferit. Sper să se aşeze la locul lui în România, pentru că are handicapul că nu a rămas prea mult timp la o echipă. Acum îi este bine acolo şi ştiu că încearcă să-şi împingă jocul spre foarte bine. A crescut în ultimii ani. Stă mai bine din punct de vedere tactic şi nu mai ţine atât de mult de minge” explică James Nandwa, antrenor secund la Harambee Stars şi fost antrenor al fotbalistului de la Sepsi. 

Abud Omar este un kenyan în vârstă de 26 de ani, care în 2018 a evoluat pentru gruparea belgiană, Cercle Brugges. Între 2016 şi 2018 a fost titular la Slavia Sofia, formaţie pentru care a evoluat inclusiv in Europa League, debutând cu pasă decisivă pentru Serder Serderov în dubla cu Zaglebie. 707 minute a bifat Omar în sezonul 2018-2019 din Jupiler League (prima ligă belgiană)

Afla mai multe despre: aboud omar 

viewscnt
Articole similare