Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un fotbalist din Liga 1 se propune la naţională. Anunţul făcut de Paul Papp: "Voi răspunde cu plăcere"

Încă un fotbalist din Liga 1 se propune la naţională. Anunţul făcut de Paul Papp: "Voi răspunde cu plăcere"
Comentarii

U Craiova a învins FC Hermannstadt, scor 1-0, iar la finalul partidei, Paul Papp, fundaşul oltenilor, a vorbit despre o eventuală revenire la echipa naţională.

În vârstă de 30 de ani, Papp a evoluat ultima oară sub "tricolor" în 2015, iar în total are 18 selecţii şi trei goluri la echipa naţională şi nu şi-a pierdut încrederea că va mai reprezenta România. 

"Când am revenit în România m-am gândit şi la naţională. Rămâne să decidă selecţionerul. Dacă o să fiu convocat voi răspunde cu plăcere, dacă nu o să-mi continui treaba la Craiova, pentru că de acest club aparţin", a declarat Papp la flash interviul de la finalul partidei. 

"Am arătat spirit de sacrificiu, pe un teren greu, în faţa unui adversar dificil. Cred că am facut o partida ok şi iată că cele trei puncte sunt la noi", a mai spus Papp, despre meciul cu Hermannstadt.

Hermannstadt – Universitatea Craiova, scor 0-1, în Liga I

"Am avut destule ocazii ca să închidem jocul. Din păcate, ne-am jucat cu ele în seara aceasta, dar totul este bine când se termină cu bine. Cel mai mult contează cele 3 puncte.

E foarte greu să fim perfecţi, pentru că nimeni nu e perfect. Greşim şi noi, ca toţi fotbaliştii,. Greşesc ei, fotbalişti mai mari, nu noi", a declarat Dan Nistor. 

"A fost un meci destul de greu, pentru că iar nu reuşim să marcăm golul 2, ca să stăm liniştiţi. Aşa se întâmplă pe final de joc, ei vin cu toată echipa peste noi, să marcheze golul egalizator. Au avut şi ei câteva oportunităţi. Suntem foarte fericiţi că am scăpat să nu primim gol, dar trebuie să fim mai atenţi, să marcăm, pentru că nu se poate tră aşa, mai ales cei din faţa televizoarelor, cred că sunt morţi de inimă

Am suferit la finalizare şi pe final puteau să ne taxeze", a spus şi Nicuşor Bancu. 

Afla mai multe despre: pappromania 

viewscnt
Articole similare