Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un fotbalist infectat cu COVID-19 la CFR Cluj! Cristi Manea a fost testat şi el pozitiv cu COVID-19

Încă un fotbalist infectat cu COVID-19 la CFR Cluj! Cristi Manea a fost testat şi el pozitiv cu COVID-19

CFR Cluj

Comentarii

CFR are din ce în ce mai mulţi fotbalişti infectaţi cu COVID-19. După ce Alexandru Păun (25 de ani) a fost primul cu test pozitiv, iar apoi au urmat alţii, acum se pare că şi Cristi Manea (22 de ani) a fost testat pozitiv cu Coronavirus.

Lotul lui Dan Petrescu e decimat de COVID-19. Cristi Manea e ultimul nume apărut pe lista jucătorilor infectaţi cu virusul din China, anunţă antenasport.ro. Fundaşul dreapta va fi carantinat şi retestat peste câteva zile. La CFR, nu mai puţin de 12 oameni din club au fost infectaţi cu Coronavirus.

Alexandru Păun, Cristi Bălgrădean, Grzegorz Sandomierski, Claudiu Petrila, Cătălin Golofca şi Cristi Manea sunt infectaţi dintre jucători, iar Cristian Moldovan (antrenor cu portarii), Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Dragotă (preparator fizic), Bogdan Aldea (preparator fizic) şi Radu Pralea (kinetoterapeut) sunt oamenii din staff-ul CFR-ului cu COVID-19.

Care e starea de sănătate a lui Alex Păun

Primul infectat de la CFR Cluj, Alexandru Păun, se simte bine, dar conducerea clubului din Gruia vrea ca fotbalistul să primească la spital îngrijirile medicale: "Gândindu-ne la sănătatea lui, am considerat că este mai bine să fie la spital. Există varianta să fie transferat la Cluj. Probabil că în această seară se va decide. Noi am luat decizia de a testa jucătorii, ba chiar am făcut 3-4 testări în plus, pentru a ne asigura că sănătatea jucătorilor este ok. Acum aşteptăm rezultatul testelor, luăm legătura cu autorităţile şi vom vedea, în funcţie de ce spune DSP”, a declarat Marius Bilaşco, duminică, pentru Telekom Sport, în emisiunea Sport Report.

Afla mai multe despre: cfr clujcovid-19cristi manea 

viewscnt
Articole similare