Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ! Internaţionalul român de tineret a dat lovitura! A semnat şi a fost prezentat oficial: prima reacţie după mutarea surpriză

ULTIMA ORĂ! Internaţionalul român de tineret a dat lovitura! A semnat şi a fost prezentat oficial: prima reacţie după mutarea surpriză

Stranieri

Comentarii

Presa din Italia anunţă că pe adresa clubului Genoa a sosit o ofertă de transfer din Serie B pentru mijlocaşul român Claudiu Micovschi (21 de ani).


UPDATE | Mijlocaşul român Claudiu Micovschi  a acceptat să meargă sub formă de împrumut la Reggina, până în vara acestui an. "Am ales Reggina pentru că este un club important şi poate ajunge în vârf. Nu contează unde voi fi pus să joc, sunt aici la dispoziţia colegilor şi a antrenorilor mei", a declarat fotbalistul care poate juca pe ambele laturi ale terenului, dar şi în spatele vârfului.


Jurnaliştii italieni de la "Tuttob.com" anunţă că formaţia Reggina din Serie B îl doreşte sub formă de împrumut pe mijlocaşul român al celor de la Genoa, Claudiu Micovschi.

Fotbalistul român s-a întors în vară la Genoa, după împrumut la Avellino, în Serie C, însă nu a reuşit să devină un jucător important pentru echipă. A prins o singură dată banca de rezerve în 15 runde, într-o partidă din Seria A, la un meci cu Hellas Verona, terminat la egalitate, 0-0. De asemenea,  a mai fost o dată pe banca de rezerve la un meci din Cupa Italiei, o victorie cu Catanzaro, scor 2-1. În niciuna dintre ocazii nu a fost introdus.

În acest moment, după 16 etape, Reggina este pe locul 13 (din 20) în Serie B, la două puncte deasupra locurile de baraj pentru menţinere/retrogradare şi şapte punct sub locurile de baraj pentru promovarea în Serie A.

Claudiu Micovschi a început fotbalul la Luceafărul Oradea, apoi a făcut pasul către Italia după ce a semnat cu Chievo Verona. Din 2016, a lăsat Verona pentru Geneva, iar în acest sezon poate debuta în Serie B. Este un obişnuit al loturilor naţionale de juniori ale României, fiind selectat la U15, U16, U17, U18 şi U19. Se aşteaptă pasul următor, naţionala lui Adrian Mutu, la U21. 

În acest moment, cei mai activi jucători români în Serie B sunt Adrian Petre - Cosenza, Vasile Mogoş - Chievo Verona şi Marius Marin - Pisa.

Reggina este un club fondat în 1914, iar ultima perioadă în Serie A a fost cu 10 ani consecutivi, între 1999 şi 2009. Problemele financiare au făcut ca echipa să dispară 10 ani din prim-planul fotbalului italian. De-a lungul timpului, aici au evoluat jucători importanţi precum: Nicola Amoruso, Emiliano Bonazzoli, Martin Juranek, Mohamed Kallon, Shunsuke Nakamura, Simone Perotta, Andrea Pirlo sau Giovanni Tedesco.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare