Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un fotbalist român s-a transferat în Italia după Dennis Man! Tânărul internaţional a semnat contractul: "Păşeşte cu încredere în fotbalul italian"

Încă un fotbalist român s-a transferat în Italia după Dennis Man! Tânărul internaţional a semnat contractul: "Păşeşte cu încredere în fotbalul italian"

Serie A

Comentarii

Numărul fotbaliştilor români din Italia se măreşte. Luni, clubul din Serie A, Torino, a semnat cu Andrei Gheralia, un internaţional român în vârstă de 17 ani.

Încă un fotbalist român în Italia

Andrei Gheralia a bifat primele meciuri pentru naţionala U17 a României, evoluează pe postul de mijlocaş central, iar luni a semnat contractul carierei. Românul a ajuns la Torino, club aflat pe locul 17 în Serie A şi care se luptă cu Parma, echipa lui Dennis Man, pentru evitarea retrogradării. 

"Noua casă a lui Andrei Gheralia este Torino Football Club. Internaţionalul român de 17 ani păşeşte cu încredere în fotbalul italian, după o frumoasă perioadă petrecută în curtea clubului olandez Vitesse Arnhem. Mult succes Andrei, suntem mândri de tine!", a anunţat agentul fotbalistului, Cătălin Sărmăşan. 

Momentan, fotbalistul va evolua la echipa Primavera a lui Torino, anunţă Toronews.net. Andrei Gheralia a fost dorit de manager-ul centrului de tineret a echipei din Serie A, Massimo Bava, fiind a treia achiziţie a academiei, după  Filip Nagy şi Enrico Oviszach.

În ultimii ani, Andrei Gheralia a evoluat pentru echipele de tineret ale lui Vitesse, dar şi pentru AFC Amsterdam.

 

Afla mai multe despre: andrei gheraliatorinocatalin sarmasandennis manparma 

viewscnt
Articole similare