Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un fotbalist suspect de coronavirus la naţionala de tineret: „S-a simţit rău. A acuzat o stare de greaţă înainte de plecarea la stadion”

Încă un fotbalist suspect de coronavirus la naţionala de tineret: „S-a simţit rău. A acuzat o stare de greaţă înainte de plecarea la stadion”

Echipa națională

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii din lotul naţionalei de tineret a României a prezentat simptome de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Fotbalistul s-a simţit rău înainte de plecarea la stadion, motiv pentru care nu a mai făcut deplasarea la Giurgiu, anunţă FRF.ro.

Site-ul Federaţiei Române de Fotbal nu precizează numele jucătorului, dar susţine că acesta a acuzat o stare de greaţă şi, având în vedere cele două cazuri de Covid-19 confirmate la lotul Under 21, s-a decis izolarea acestuia. În dimineaţa zilei de miercuri, 14 octombrie, fotbalistului i s-a făcut testul şi se aşteaptă rezultatul acestuia.

În drumul spre EURO 2021 micii „tricolori” au făcut un pas greşit în Ucraina, acolo unde au pierdut cu 0-1. În următoarea partidă, cea de la Giurgiu, cu Malta, România U21 s-a impus cu 4-1, chiar dacă a evoluat mai mult de o repriză în inferioritate numerică.

Golurile echipei lui Mutu au fost reuşite de Măţan, Man, de două ori, şi Ganea. Din păcate, acesta din urmă a încasat şi un cartonaş galben şi a devenit indisponibil pentru partida cu Danemarca, la fel ca şi Tudor Băluţă, eliminat în meciul cu maltezii în minutul 34, după ce a văzut al doilea avertisment.

Pentru naţionala de tineret a României urmează pe 17 noiembrie meciul cu Danemarca, o partidă decisivă pentru calificarea la turneul final. Confruntarea va avea loc la Ploieşti.

Afla mai multe despre: romaniaunder 21coronaviruscovid 

viewscnt
Articole similare