Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un internaţional de tineret în Serie B. Atacantul a marcat 21 de goluri în sezonul trecut

Încă un internaţional de tineret în Serie B. Atacantul a marcat 21 de goluri în sezonul trecut

Fotbal

Comentarii

Fotbaliştii români continuă să fie la mare căutare în fotbalul italian.

Jurnaliştii italieni anunţă că atacantul român al celor de la Lecce, Rareş Burnete (19 ani), este foarte aproape de a fi împrumutat la o formaţie din Serie B.

Rareş Burnete pleacă de la Lecce

Lecce a mutat puternic, în această vară, pe piaţa transferurilor. A vândut doi jucători pentru 20 de milioane, iar în locul lor au venit alţi 11, pentru aceeaşi sumă.

Aşadar, lotul s-a mărit numeric, iar unii dintre jucători se găsesc acum în imposibilitatea de a mai prinde prea multe minute în sezonul recent început.

Este vorba şi despre atacantul român Rareş Burnete, cel care sezonul trecut a marcat 21 de goluri pentru Lecce la echipa de tineret, unde a reuşit să şi câştige trofeul Serie A Primavera.

Chiar dacă s-a dovedit un marcator excelent, antrenorii consideră că acesta nu este pregătit pentru a fi titular în Serie A, aşa că s-a luat în calcul cedarea sa sub formă de împrumut.

Potrivit ”pianetalecce.it”, Rareş Burnete ar urma să fie împrumutat la formaţia de ligă secundă Sudtirol, unde, cu siguranţă, ar avea mai multe şanse să joace la nivel de seniori.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Rareş Burnete, conform transfermarkt.de.

Recent, Rareş Burnete a fost convocat de către selecţionerul Daniel Pancu pe lista preliminară a stranierilor pentru meciul cu Albania, din septembrie, contând pentru preliminariile EURO 2025.

Afla mai multe despre: rares burneteleccesudtirol 

viewscnt
Articole similare