Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător a plecat de la U Craiova. Evoluase în 7 meciuri din play-off în sezonul recent încheiat!

Încă un jucător a plecat de la U Craiova. Evoluase în 7 meciuri din play-off în sezonul recent încheiat!
Comentarii

U Craiova anunţă pe site-ul oficial despărţirea de un alt jucător, după ce Apostol Popov a părăsit echipa în urmă cu o săptămână. Astăzi a venit rândul lui Andre Santos să-şi încheie socotelile cu oltenii. Acesta a evoluat în şapte partide din play-off-ul sezonului recent încheiat.

Ajuns la Universitatea Craiova în luna februarie a acestui an de la formaţia Arouca, Andre Santos a evoluat în şapte meciuri, toate în Play-Off-ul Ligii I Betano. Portughezul a bifat, în total, 462 de minute.

Născut pe data de 2 martie 1989 în localitatea portugheză Sobreiro Curvo, Antre Santos are 1,80 m. şi este fotbalist de picior drept. Andre Santos a petrecut tot junioratul la Sporting Lisabona (perioada 2002 – 2008), echipă la care a jucat în cele mai multe meciuri: 67, dintre care 19 în UEFA Europa League.

Puţin cunoscut este faptul că nu a fost prima oară când Santos a venit în România. Pe data de 3 noiembrie 2011, Sporting a jucat în deplasare, cu FC Vaslui, portughezul fiind pe teren timp de 78 de minute. Ulterior a fost împrumutat, pe rând, la Fatima şi Leiria. A fost împrumutat de Sporting şi în Spania, la Deportivo De La Coruna (15 meciuri), apoi a fost transferat la Vitoria Guimaraes (35 de  meciuri). A mai jucat în Turcia la Balikesirspor (11 meciuri) şi în Franţa la FC Metz (30 de meciuri). În actualul sezon competiţional, a mai evoluat înainte de a veni la Ştiinţa la formaţia portugheză FC Arouca, echipă la care a jucat în 21 de partide şi a izbutit să ofere o pasă decisivă.

Santos are, de asemenea, multe prezenţe şi în cadrul selecţionatelor Portugaliei (Under-18, Under-19 şi Under-21). A debutat în Naţionala mare pe data de 29 martie 2011, într-un amical cu Finlanda câştigat de portughezi cu scorul de 2 – 0. Santos a mai evoluat, de asemenea, şi în amicalul contra selecţionatei din Luxemburg, punând umărul la victoria cu 5 – 0 a ţării sale, alături de Cristiano Ronaldo.

Afla mai multe despre: andre santoscraiovaliga 1contract 

viewscnt
Articole similare