Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător care a jucat la FCSB ajunge la CSA Steaua! Două mutări spectaculoase reuşite de ”militari”. Un super golgheter şi-a dat acceptul

Încă un jucător care a jucat la FCSB ajunge la CSA Steaua! Două mutări spectaculoase reuşite de ”militari”. Un super golgheter şi-a dat acceptul

Fotbal intern

Comentarii

Fost jucător la FCSB, Sebastian Chitoşca a acceptat propunerea CSA Steaua de a juca în Liga a patra. Tot la Steaua Armatei ajunge şi Cristian Dănălache.

Sebastian Chitoşca (26 de ani) va juca la CSA Steaua! Este al doilea fotbalist care a trecut pe la FCSB şi care ajunge sub comanda lui după Rareş Enceanu.

O altă lovitură importantă a ”militarilor” este Cristian Dănălache, fost golgheter al campionatului din China. Dănălache a jucat ultima dată la Sportul Snagov în Liga 2 şi va încerca să ajute gruparea roş-albastră să obţină mult dorita promovare în al treilea eşalon fotbalistic din România.

Daniel Opriţa mai vrea un fost jucător de la FCSB. Este vorba despre Janoş Szekely, jucător care putea ajunge şi în iarnă la CSA Steaua.

Celelalte noutăţi din lotul echipei CSA Steaua sunt Ovidiu Morariu (fundaş, de la Metalurgistul Cugir), Sergiu Bactăr (fundaş, Reşiţa), Marian Neagu (mijlocaş, CS Baloteşti), Rareş Enceanu (mijlocaş, FC Argeş) dar şi experimentaţii Liviu Băjenaru (mijlocaş, Turnu Măgurele) şi Robert Elek (atacant)

Afla mai multe despre: csa steauafcsbdănălachechitoşca 

viewscnt
Articole similare