Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător de la FCSB îşi face bagajele. O echipă din Turcia negociază transferul său

Încă un jucător de la FCSB îşi face bagajele. O echipă din Turcia negociază transferul său

Superliga

Comentarii

Raul Rusescu ar putea reveni în Turcia, unde este dorit de Giresunspor - locul 13 în liga secundă, din 18 echipe. Atacantul de 30 de ani mai are contract până în 2020 cu FCSB, dar este nemulţumit de statutul de rezervă.

Rusescu a revenit în vară la FCSB, în speranţa că aici va reuşi să-şi reintre în formă, după ce timp de un an a stat pe bară la Osmanlispor. Dar, spre dezamăgirea lui, a jucat rar şi şi-a declarat public nemulţumirea pentru acest lucru. Până acum, a adunat doar 740 de minute, distribuite în 19 meciuri, timp în care a marcat 3 goluri şi a reuşit 5 assist-uri.

Rusescu vrea să-şi clarifice situaţia în această iarnă şi sunt şanse mari să plece de la FCSB. Mai ales că Gigi Becali şi-ar dori să scape de salariul său, 20.000 de euro pe lună. Site-ul fotomac.com.tr scrie că Rusescu ar putea reveni în Turcia, de unde are ofertă de la Giresunspor.

Ziariştii turci susţin că cei de la Giresunspor negociază în această perioadă cu FCSB, în condiţiile în care Rusescu mai are contract până în 2021. Cel mai probabil, atacantul de 30 de ani va fi lăsat liber de contract, dar este posibil ca Rusescu să ceară şi unele compensaţii pentru restul de contract.

Afla mai multe despre: raul rusescufcsbliga 1giresunspor 

viewscnt
Articole similare