Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător de la Juventus, infectat cu virusul momentului. Este al doilea fotbalist al Bătrânei Doamne afectat de Coronavirus

Încă un jucător de la Juventus, infectat cu virusul momentului. Este al doilea fotbalist al Bătrânei Doamne afectat de Coronavirus

Juventus

Comentarii

Clubul piemontez a anunţat oficial că Blaise Matuidi este pozitiv, că se află în autoizolare şi că nu are simptome

Mijlocaşul francez Blaise Matuidi a fost depistat pozitiv cu Coronavirus la o săptămână după ce fotbaliştii şi staff-ul de la Juventus a intrat în carantină. Acum cinci zile, Danielle Rugani, fundaş al Bătrânei Doamne, a devenit primul fotbalist din Serie A depistat pozitiv. Pe contul de Twitter al campioanei Italiei s-a precizat că Matuidi este acasă, e bine şi nu prezintă simptomele specifice.

 

 

Fundaşul central al lui Juventus şi al naţionalei Italiei a vorbit pentru prima dată de la anunţul neplăcut: "Nu am avut simptomele despre care s-a scris în presă", a spus Rugani, pentru Juventus TV. 

În rest, fotbalistul are o stare bună de sănătate şi le mulţumeşte tuturor celor de la care a primit mesaje. În tot acest timp, Rugani stă acasă, ca de altfel tot lotul lui Juventus Torino. 

"Practic am terminat tot Netflix-ul. Vă recomand 'The Invisible Guest', este un thriller care nu durează mult şi nu este foarte serios. De asemenea, accept şi recomandări de la voi", a mai declarat Rugani. 

Cotat la 15 milioane de euro, în acest sezon Rugani a jucat doar şapte meciuri, dată fiind concurenţa acerbă de la Juventus. Bonucci, Chiellini, de Ligt şi Demiral mai sunt fundaşii centrali din lotul campioanei Italiei. 


 

 

Afla mai multe despre: blaise matuidicoronavirusinfectatrugani 

viewscnt
Articole similare