Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător din naţionala Croaţiei s-a revoltat: ”Oamenii ar trebui să recunoască faptul că sunt printre cei mai buni din lume”

Încă un jucător din naţionala Croaţiei s-a revoltat: ”Oamenii ar trebui să recunoască faptul că sunt printre cei mai buni din lume”

Cupa Mondială

Comentarii

Croaţia a eliminat Anglia de la Campionatul Mondial, miercuri, în a doua semifinală a turneului. Dejan Lovren le-a închis gura criticilor după ce a ajutat selecţionata croată să ajungă în finală.

Seara a început bine pentru Anglia. Jucătorul lui Tottenham, Kieran Trippier, a marcat primul său gol la naţională, în minutul 5 al partidei. În a doua repriză, Croaţia a egalat prin Ivan Perisic, iar în prelungiri, atacantul lui Juventus, Mario Mandzukic, a marcat golul care i-a calificat pe croaţi în finală.

După meci, Dejan Lovren, fundaşul lui Liverpool, nu a ratat ocazia de a le închide gura celor care l-au criticat: ”Nu sunt de acord cu oamenii care au spus că am avut un sezon dificil. Am dus-o pe Liverpool în finala Champions League. Acum, cu echipa naţională, am ajuns în finala Campionatului Mondial. Cred că oamenii ar trebui să recunoască faptul că sunt unul dintre cei mai buni fundaşi din lume”, a declarat Lovren pentru BeIN SPORT.

Şi Luka Modric s-a declarat nemulţumit de atitudinea englezilor dinaintea semifinalei: ”Lumea a tot vorbit înaintea semifinalei. Jurnaliştii englezi  ne-au subestimat, iar acest lucru a fost o mare greşeală. Trebuie să respecţi celelalte echipe şi să fii cu picioarele pe pământ. Noi ne concentrăm pe ce avem de făcut, indiferent de ce spun alţii”, a declarat mijlocaşul lui Real Madrid.

articol scris de Gabriela Eftene

Afla mai multe despre: dejan lovrenliverpoolcroatiaanglia 

viewscnt
Articole similare