Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucator e OUT de la Barca! Fotbalistul va fi pregătit în Premier League de un antrenor legendar

Încă un jucator e OUT de la Barca! Fotbalistul va fi pregătit în Premier League de un antrenor legendar

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta continua curăţenia generală la Barcelona.

După ce a oficializat mai multe transferuri răsunătoare în această vară, Barcelona a punctat şi la capitolul plecări. Catalanii au ajuns la o înţelegere cu echipa din Premier League, Leeds, pentru a-l vinde pe fundaşul stânga, Junior Firpo, potrivit jurnalistului Gerard Romero. Echipa antrenată de Ronald Koeman va primi în schimbul jucătorului 15 milioane de euro, iar suma va fi plătită în două tranşe.

Firpo nu a impresionat la Barcelona

Jucătorul cu dublă cetăţenie, spaniolă şi dominicană, evoluează la Barcelona din 2019. Înainte de a ajunge pe Camp Nou, unde nu a reuşit să impresioneze, el a trecut pe la Real Betis. Firpo a evoluat 41 de partide în tricoul Barcei, a înscris două goluri şi a oferit 3 pase decisive. Potrivit site-ului Transfermarkt, el este evaluat la 8 milioane de euro. 

Jucătorul se află deja în Anglia, iar dacă va trece vizita medicală, va semna cu echipa din Premier League. La Leeds, el va avea concurenţă şi se va bate pentru un post de titular cu Leif Davis (21) şi Laurens De Bock (28).

Marcelo Bielsa s-a bazat sezonul trecut în banda stângă pe nord-macedoneanul Ezgjan Alioski, dar el nu este un fundaş stânga de meserie. Contractul său cu echipa a expirat, iar Alioski a amânat să semneze prelungirea contractului.  

Afla mai multe despre: firpo-barcelona-leeds 

viewscnt
Articole similare