Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător important pleacă de la CFR Cluj. La ce echipă merge: ”Dacă se reia fotbalul în România, nu ştiu ce se va întâmpla”

Încă un jucător important pleacă de la CFR Cluj. La ce echipă merge: ”Dacă se reia fotbalul în România, nu ştiu ce se va întâmpla”

Superliga

Comentarii

Kevin Boli, unul dintre cei mai importanţi jucători de la CFR Cluj, trebuie să revină în iulie în China, deoarece îi expiră împrumutul de la Guizhou Hengfeng.

Kevin Boli este unul dintre jucătorii care în vară vor pleca de la CFR Cluj. Fundaşul francez este împrumutat de la Guizhou Hengfeng, unde s-a transferat în vara lui 2018. Boli mai are contract cu chinezii până în decembrie 2020, dar şi-ar dori să-şi rezolve situaţia încă din vară. 
 
Fundaşul în vârstă de 28 de ani spune că cei de la Guizhou Hengfeng nu se mai bazează pe el şi speră să fie lăsat să plece liber de contract. Boli nu exclude revenirea la CFR Cluj, dacă echipa chineză îl va lăsa să plece. 
 
”Trebuie să mă întorc în iulie în China. Dacă sezonul se reia în România şi se prelungeşte după iunie, nu ştiu ce se va întâmpla. Cei de Guizhou Hengfeng nu contează pe mine. Deci, dacă nu merg la un alt club din China, ar fi o surpriză să mă întorc (n.r. la Guizhou Hengfeng). Cea mai bună soluţie ar să-mi găsesc un alt club. (De ce nu la Cluj?) Da, de ce nu? Mă simt bine acolo”, a declarat Kevin Boli pentru lucarne-opposee.fr. 

Kevin Boli, unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu

Ascensiunea lui Kevin Boli a început odată cu transferul acestuia la Viitorul, club cu care a devenit campion al României în 2017. Francezul a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, iar în septembrie 2017 a fost trasferat la CFR Cluj, pentru 450.000 de euro. A devenit unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu, iar antrenorul l-a adus şi în China, la Guizhou Hengfeng, care a achitat 2.5 milioane de euro, pentru transfer, în 2018.

 

Afla mai multe despre: kevin boli 

viewscnt
Articole similare