Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător poate rata Mondialul după ce s-a accidentat | Anunţul făcut de staff-ul danezilor

Încă un jucător poate rata Mondialul după ce s-a accidentat | Anunţul făcut de staff-ul danezilor

Cupa Mondială

Comentarii

Atacantul danez Nicklas Bendtner, în vârstă de 30 de ani, ar putea rata Cupa Mondială din Rusia după o accidentare la un meci din campionatul Norvegiei, unde evoluează sub culorile clubului Rosenborg BK, informează AFP.

Bendtner s-a accidentat în regiunea inghinală cu ocazia partidei dintre Rosenborg şi Brann, el părăsind terenul de joc în lacrimi.

"Dacă un jucător s-a accidentat în momentul plecării spre Cupa Mondială, atunci el nu vine în Rusia", a afirmat, luni, selecţionerul Age Hareide, fără a exclude în totalitate participarea internaţionalului danez, care a jucat multă vreme la Arsenal şi care a înscris un gol la Cupa Mondială din 2010.

"Atacantul lui Rosenborg este examinat. Nu este confortabil să te lupţi cu timpul, mai ales că nu avem prea mult la dispoziţie", a adăugat selecţionerul.



Echipa Danemarcei are două meciuri de pregătire (cu Suedia pe 2 iunie la Stockholm şi cu Mexic pe 9 iunie la Copenhaga), înaintea meciurilor din Grupa C a Cupei Mondiale din Rusia, cu Peru (16 iunie), Australia (21 iunie) şi Franţa (26 iunie).

Afla mai multe despre: nicklas bendtneraccidentaremondialprobleme 

viewscnt
Articole similare