Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător s-a despărţit de FCSB. Gnohere a fost cel mai afectat: ”Mi-a zis că nu vrea să plec şi să-l las singur!”

Încă un jucător s-a despărţit de FCSB. Gnohere a fost cel mai afectat: ”Mi-a zis că nu vrea să plec şi să-l las singur!”

Superliga

Comentarii

Antonio Jakolis se desparte din nou de FCSB şi merge tot în Cipru, acolo unde ultima oară a fost împrumutat la Apollon. De această dată, s-a înţeles cu APOEL. Mijlocaşul croat spune că este fericit că a avut ocazia să joace pentru un club ca FCSB.

Jakolis a plecat şi el de la FCSB. Mijlocaşul de 26 de ani s-a înţeles cu APOEL Limassol şi spune că este împăcat cu această decizie. Mijlocaşul croat susţine că simţea nevoia de o nouă provocare, mai ales că a jucat puţin la FCSB:

”(n.r. Te întorci în Cipru?) Da, pentru o jumătate de an. Am ajuns la o înţelegere cu Steaua şi cu APOEL şi sper să am parte de o experienţă plăcută. (n.r. Data trecută la Apollon, acum la APOEL...) Da, am primit multe mesaje de la fanii lui Apollon, precum şi de la cei de la APOEL, unii dintre ei şi-au exprimat dezamăgirea, alţii erau fericiţi că vin la APOEL.

La Steaua a fost bine, am ajuns la unul dintre cele mai mari cluburi din România, am fost fericit acolo, sper să-i fi ajutat în meciurile în care am evoluat. Nu aş putea spune că nu am reuşit. Când am ajuns am prins câteva meciuri, unele în cupele europene, a fost o exprienţă bună pentru mine, dar a sosit vremea pentru o nouă provocare. Bineînţeles că mi-aş fi dorit să ajut mai mult, dar ştiu sigur că în fiecare meci în care am jucat am dat 100% şi asta a fost cel mai important. (n.r. de ce nu a jucat mai mult) Nu ştiu, nu este treaba mea să discut astfel de lucruri, ci antrenorul care a fost înainte. Nu pot spune decât că a fost o experienţă bună
”, a declarat Jakolis.

Jakolis spune că şi-a luat rămas bun de la colegi şi cel mai emoţionat a fost Gnohere, de care a fost foarte apropiat: ”Am fost la antrenamentul de dimineaţă, mi-am luat la revedere de la toată lumea, Bizonul a fost cel mai tare, mi-a spus ”nu vreau să pleci, nu mă lăsa singur”! Iar eu i-am spus că îi doresc ca şi el să prindă un transfer. Îi doresc să prindă un transfer la o echipă bună, care să îi asigure viitorul”

(n.r. Dacă a vorbit cu Teja) Am vorbit cu el, este un om nemaipomenit, un antrenor bun, mi-a urat tot binele din lume şi mi-a spus că speră să ne reîntâlnim în Liga Campionilor la anul.

(n.r. Dacă regretă că s-a transferat de la CFR la FCSB) Sincer să fiu, chiar vorbeam noaptea trecută cu soţia mea şi îi spuneam că nu am niciun regret că am venit la unul dintre cele mai mari cluburi din România. A fost alegerea mea şi sunt bucuros că am făcut-o. Şi CFR are o echipă bună, cu jucători cu experienţă, dar şi tineri cu calitate. Dar la Steaua sunt unii dintre cei mai buni jucători din România, iar acum, cu Matei şi Stoian sunt şi mai puternici. Mi-a plăcut România, mi-a plăcut Clujul dar şi Bucureştiul, amândouă sunt oraşe frumoase şi m-am simţit bine”
, a mai spus Jakolis.

Afla mai multe despre: antonio jakolisfcsbliga 1apoel 

viewscnt
Articole similare