Experiențe împreună.
You are here:

Încă un jucător umilit de Becali. Plecare de ultimă oră de la FCSB: "Să se ducă cu Dumnezeu!"

Încă un jucător umilit de Becali. Plecare de ultimă oră de la FCSB: "Să se ducă cu Dumnezeu!"

FCSB

Comentarii

FCSB nu traversează cea mai bună perioadă în campionat şi are doar patru puncte obţinute în primele cinci etape disputate. Echipa pregătită de Vergil Andronache s-a consolat măcar cu accederea în play-off-ul Europa League.

Însă calificarea în marea finală pentru grupele competiţiei n-a făcut altceva decât să-i deschidă ochii lui Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a anunţat schimbări masive la echipă, iar printre cei intraţi pe lista neagră se numără şi Diogo Salomao.

Venit în această vară la vicecampioana României, mijlocaşul portughez a prins doar 65 de minute în tricoul FCSB-ului, în Liga I, ceea ce a fost de ajuns pentru ca Gigi Becali să-şi facă o idee despre evoluţiile lui Salomao.

"Pe Salomao nu ştiu când o să mai putem să-l vedem. L-am luat să-l vedem acum, cât erau ceilalţi accidentaţi. Salomao peste un an îşi va termina contractul şi se duce cu Dumnezeu. Ce să facem?” , a declarat Gigi Becali.

Becali l-a adus la FCSB pe Adi Popa

Pentru a intra în grupele Europa League, patronul vicecampioanei României şi-a întărit lotul cu un alt jucător în zona ofensivă. Nemulţumit de situaţia sa de la Reading, Adi Popa a revenit, sub formă de împrumut, la FCSB.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe